07. април ( неделя) и 14. април ( неделя) Лечение с прана – първо ниво

27.03.2013 14:32

07. април ( неделя) и 14. април ( неделя)
Лечение с прана – първо ниво

Време: 10 - 18 часа
Преподавател: Кремлина Стоилова
Вход: 150 лв
Научете повече тук:

................................................................................................................................................

В два дни редуваме теория и практика по система, извлечена от древни лечителски практики и синтезирана от Мастър Чоа Кок Сюи за хората в ХХ и ХХI век.
Изучаваме енергийното тяло на човека. Практикуваме усещане на енергийни структури с длани, ползваме енергия от околната среда, за да лекуваме и пречистваме. Овладяваме няколко начина за самолечение и др.

Няколко примера, какво ще можем след това:
- да свалим висока температура за няколко часа и да излекуваме болния за ден или два
- да премахнем главоболие, колики, зъбобол, мускулна треска почти веднага
- кашлица и настинка да излекуваме за един – два дни, чревно разстройство – почти веднага.
- Заболявания на очите, черния дроб, бъбреците, проблеми със сърцето могат да бъдат облекчени след няколко сеанса и в повечето случаи излекувани след няколко месеца.
- Околната среда, храна и вода също могат да бъдат пречистени енергийно.

Всеки здрав човек със средна интелигентност, със средна способност за концентрация, с отворен, но разграничаващ ум и с известна упоритост може да се научи да лекува с прана за кратко време. С практиката и времето уменията се увеличават.

Лечението с прана е широко разпространено на всички континенти. Разполага с интернет-банка с изпитани протоколи за лечение. Дипломата е валидна навсякъде по света.

Назад