Семинари по системата на МЧКС

 

 

Схема:

 pranabg.webnode.com/photogallery/#prana-info-tablo-s-kursove-png1

Прана - жизнената енергия - първо ниво

Всеки един човек има вродена способност да лекува и да облекчава болката. С помощта на Лечението с прана Вие можете лесно да се научите да събудите и развиете тази сила във Вас, да помaгате на себе си и на другите, за много кратко време. Това е лесно за научаване. Всеки относително здрав човек със средна интелигентност, със способност да се концентрира, който има отворено съзнание и изключително постоянство, може да се научи да лекува с прана. 
Лечението с пранаsm е революционна и обширна система от естествени техники за лечение, които използват прана, за да лекуват различни заболявания. 
С помощта на безконтактни методи Праничното лечение използва прана, за да стартира различни биохимични изменения, с цел засилване на вродената способност на тялото да предпази, облекчи и излекува всички физически, емоционални и душевни болести и неразположения. Методите са прости и много лесни за разбиране; всеки може да са научи и прилага Праничното лечение за кратко време. Физическото докосване не е задължително, защото практикуващият прилага Праничното лечение върху енергийното тяло на пациента, а не директно върху физическото.
Праничното лечение в момента се изучава от лекари, сестри, масажисти, акупунктуристи, хора, които лекуват чрез манипулации по гръбначния стълб и ставите, шиацу-практикуващи и много други спрециалисти-лечители. Това им позволява да лекуват уверено и последователно за най-краткото възможно време. Професионалистите намират Праничното лечение много ефективно и лесно за използване.
На дланите на ръцете Ви има енергийни центрове, наречени чакри. Чрез едно просто упражнение, преподадено от г-н Ко, тези чакри могат да бъдат активирани. Веднъж активирани, те ще стават все по-чувствителни към енергията на другите. Вие можете да сканирате това енергийно поле, да откривате къде има блокажи и да сте в състояние да изчистите, енергетизирате и обновите с нова прана. Вие ще научите също техники за спиране на изтичането на енергията от Вашето тяло, което на много практикуващи лечители се случва, докато лекуват другите. Вие в действителност ще се самоенергетизирате, докато лекувате някой друг!
Това е един "семинар на експериментите", през времето на който всички принципи ще бъдат обяснени изцяло и техниките ще бъдат изтренирани достатъчно, така че Вие да бъдете уверени в своята способност да постигате положителни резултати, когато завършите курса.

Част от нещата, които ще научите на този семинар:

 • Енергийна анатомия - Вие ще работите с всеки един енергиен център (чакра), за да се научите да ускорявате оздравителните процеси на физическите органи, които те контролират
 • Профилактично лечение - отстраняване на негативните енергийни структури на болестта с цел предпазване от появяването й като болест
 • Самолечение с прана - използване на техниките с цел ускоряване на собственото Ви лечение
 • Примерни схеми за лечение на някои заболявания: 
  Дихателни (напр. астма)
  Свързани с циркулацията (на кръв, сокове, въздух и пр.)
  Стомашно-чревни (напр. язва на стомаха и дванадесетопръстника)
  Мускулно-скелетни (напр. артрит и болки в гърба)
  Мигрена 
  Синузит 
  Репродуктивни (напр. менструални проблеми, безплодие)
  и други обичайни болести 
 • Дистанционно лечение - то е също толкова ефективно, колкото ако обектът е пред Вас и даже повече

 

Източник: www.worldpranichealing.com/courspg.htm

 

Прана - жизнената енергия - второ ниво

Излъчването на цветна пранична енергия придизвиква много бързо лечение на тежките и трудни заболявания. Използването на последните техники в енергийното лечение позволява на курсиста да възпроизведе лечения подобни на тези, направени от опитни лечители, за много кратък период на обучение.
Лечение с цветна пранаsm: Чрез използването на волята и специалните умения за визуализация, научени на този семинар, Вие ще можете да фокусирата цветната енергия към получателя с цел ускоряване на лечението. Най-тежките заболявания изискват качествена цветна пранична енергия за постигане на по-добри резултати. Използването на цветна прана е като отиването на специалист вместо на общопрактикуващ лекар.

Част от нещата, които ще научите на този семинар:

 • Бързи техники за изчистване на деликатни и неделикатни органи и чакри.
 • Енергетизиране чрез техники за напреднали, използвайки Вашата коронна, гърлена и коренна чакра.
 • Активиране и потискане на чакрите за ускоряване възстановяването от тежки заболявания
 • Енергетизиране на имунната система чрез лимфната система, кръвта, черния дроб, бъбреците
 • Специализирани техники за

·         Бързо лечение на нови рани

·         Бърз растеж на тъкани

·         Регенерация на клетките, почиствайки кръвта

·         Изчистване на вътрешностите

·         Техники за органите

 • Лечение чрез призив и божествено лечение - за препрограмиране на подсъзнанието на ниво:

·       клетки

·       системи

·       етерно

·       емоционално

·       ментално

 • Специфични техники за тежки случаи:

·       Рак

·       Диабет

·       Левкемия

 • Техики за напреднали за заболявания свързани с различните системи:

·        Респираторни (Дихателни)

·        Свързани с циркулацията (на кръв, сокове, въздух и пр.)

·        Скелетна

·        Ендокринна

·        и много други...

Източник: www.worldpranichealing.com/courspg.htm

 

 

Пранична психотерапия

Праничната психотерапияsm е Лечение с пранаsm приложено при лечението и облекчаването на емоционални и психологични заболявания. Негативните емоции и травмиращите преживявания са главно негативни мисъл форми и емоционални същности, настанили се в аурата и в енергийните центрове. Праничната психотерапия ни предлага способността да премахваме, бързо и безопасно, тези парализиращи енергията структури. Негативните вярвания и негативните мисловни структури се проявяват като замърсени и нездравословни мисъл форми/същности свободно движещи се във фините тела. Тези енергии често са трудни за премахване, изискващо месеци или даже години традиционна психотерапия, за да се усети каквото и да е подобрение.

В Праничната психотерапия, лечителят използва специални техники за енергийно изчистване на засегнатите чакри, така че фобиите, натрапчивите мисли и пристрастяванията могат да бъдат облекчени за много кратък период. Това се прави без да е необходимо пациентът да разкрива каквато и да е неудобна лична информация. Не са рядко случаите, фобията да бъде излекувана на 70-90% още на първата сесия. 

 

Част от нещата, които ще научите на този семинар: 

Самолечение на напрегнатост, раздразнение, мъка и безпокойство

Възстановяване на повредена/надраскана защитна мрежа на енергиен център с цел предотвратяване на бъдещи проблеми

Изчистване на негативни програми, появили се през детството и пречещи Ви на успеха

Премахване на негативните мисли-зародиши на наркоманиите и алкохолизма от децата 

Лечение на ефектите, причинени от психо атаки - ако останат нелекувани, те могат да причинят атаки на тревожност, раздразнителност, лош късмет или даже финансови проблеми!

Защитни техники за предпазване на чакрите, аурата и други 

Премахване на негативните въздействия (завист, ревност, гняв и др.) от други хора

Извличане и дезинтегриране на негативните енергии и структури на фобиите, вредните навици, пристрастяванията - пушене, алкохолизъм, наркозависимост, зависимост от храна и сладко, депресии и много други...

"Като професионален съветник по дрогата и алкохолизма, аз намирам Праничното лечение много полезно и целесъобразно в моята работа с пристрастяванията. На лично ниво, моята зависимост от цигарите от 30 и наколко години беше премахната през април, тази година. Мастър Ко работи с мен един сеанс и, когато си тръгнах 45 минути по-късно, аз хвърлих цигарите и запалката без никакво съжаление и страх." - "Moses" McCluskey 

"Аз получих чудодейно лечение. Прз целия си живот (40 години) съм страдал от тежка форма на страх от височините; виене на свят, сълзи, гадене, повръщане, всичко това - неконтролируемо. Аз се научих много рано да избягвам ситуациите, които биха го причинили. По време на практическото занятие моят партньор работеше върху тази фобия. За по-малко от 20 минути аз бях в състояние да гледам през прозореца от 11-я етаж! Никакви симптоми въобще. От този момент аз забравих за всичко това." - Joani Nunez

 

Прана - жизнената енергия и използването на кристали

Използване на силата на скъпоценните дарове от Майката Земя. Използване на силата на кристалите за усилване на Вашите лечителски способности, духовност и благополучие.

 

Част от нещата, които ще научите на този семинар:

Повишаване на Вашата лечителска сила с 200 пъти или повече чрез използването на специални кристали

Бързо премахване на негативните емоции и болните енергии от аурата

Активиране и възстановяване на Вашите чакри

Предотвратяване получаването на болна енергия от пациентите чрез бариери на аурата, изградени с помощта на кристали

Посвещаване на кристалите - увеличаване на силата на кристалите с 1000% и повече!

Използване на кристалите като защитни амулети срещу психични атаки

Магически пръстени - тайната на майсторите-лечители за сила, лечение и благополучие

Научно използване на цветната пранична енергия на цветните кристали за много бързо лечение

Полагане на кристали за събиране на различни видове енергия

Как да се използват специалните кристали за абсорбиране и отклоняване на психични атаки

Защо носенето на "неправилния" кристал или скъпоценен камък може да причини финансови затруднения?

Защо носенето на определен кристал или скъпоценен камък може да притегли психични атаки към Вас?

Размерът не е всичко. Научете за петте фактора, които определят реалната сила на един кристал

Осветени пръстени, украшения и бижута за привличане на добро здраве и благополучие за Вашите половинки и бизнес партньорите

Програмиране на кристалите за лечение

Психоенергийна защита

Защитете себе си и Вашите любими същества от психични атаки, зловредни намерения, злонамерени същности и енергийни замърсявания.

Живеейки в съвременното общество, някои са постоянно бомбардирани и заразявани от негативни и вредни енергии. Представете си само, че сме в един океан от мисъл-форми и емоционални енергии. Тези етерни обитатели постоянно оказват натиск върху нашите аури, за да се подчиним на техните вибрации. Ако не сме добре защитени, ние може да бъдем повлияни духовно, умствено, емоционално, физически и финансово. Този семинар ще Ви научи на подходящите методи за използване на праничната енергия в различни направления, така че добре да защитите себе си, Вашата собственост, обкръжение и любими същества.

Част от нещата, които ще научите на този семинар:

 

Затваряне на аурата за предотвратяване на натрапвания

Как психичните атаки изпращат и как да се защитим от тях?

Осигуряване защита на Вашия бизнес

Използване на осветени предмети за защита, подпомагане и късмет

Психична самозащита за лечители

Защита на Вашата лична собственост, включително финансовите активи!

Многомерни техники за защита на духовното, умственото, емоционалното, етерното и физическото направление. Атаките могат да дойдат, от което и да е направление.

Лечения - Какво да направите, ако атаката вече е проникнала във Вашето енергийно поле. Специални техники на изваждане и отстраняване на енергийната атака

4 важни неща, които могат да отслабят щита и как да се предпазваме от тях

Използване силата на любовта за овладяване на сърдити психични нападатели

Енергия: Липсващата връзка в психичната защита - защо визуализацията и намерението сами по себе си не са достатъчни? Вие не можете да изградите стена само с добро намерение, Вие имате нужда от строителен материал.

Защита на Вашият бизнес и финанси от завистливи конкуренти и техните негативни вибрации

Предпазване на невинното съзнание на Вашите деца от измъчващите същности на дрогата и негативното програмиране от възрастните

Сканиране на силата и цялостта на Вашите щитове

Изживяване на вътрешен мир и спокойствие сред хаоса на работната среда или в домашна обстановка

Спиране на психичните вампири, които изсмукват Вашата ценна жизнена сила. Това изсмукване може да бъде причина за безсъние

Защо неподходящата защита може да накара човек да си мисли, че той/тя е под психична атака не от някой друг, а от себе си

Какво е "лош късмет" и как да го променим на "щастлива случайност"!

 

Крияшакти

Наука и изкуство за материализация на Вашите желания чрез пранична енергия и сила на мисълта!

Научете тайните на използването на силата на мисълта и ефикасното зараждане на добра карма за създаване на материално изобилие. Използвайте древната техника за активиране на Вашата чакра (енергиен център) на изобилието, за да привлечете пари и успех за Вас и Вашите любими същества.

Техниката включва:

Изучаване на седем ефективни начина на създаване на мощни мисъл-форми. Мисъл-формите действат като Ваши психични помощници в енергийния свят, "утъпвайки пътя" пред Вашето заявление за това какво искате в материалния свят. 

Медитации за благополучие и благосъстояние - специално създадени за изчистване на стари, бавнодействащи, негативни програми от детството и, в същото време, за създаване на система от мощни мисъл-форми, разположени във Вашата аура, които продължително да привличат благополучие и богатство, дори когато спите. 

Тайни жестове с ръцете (мудри) и позиции на очите. Научаване на древни техники, познати само на малцина магове, за ускоряване материализацията на Вашите мисли и желания.

Защита на Вашите проекти и идеи от негативни, пречещи влияния и вътрешни съмнения.

Дезинтегриране на негативните мисъл-форми, създадени от Вас или изпратени към Вас от другите.

Използвайте Закона за изричането/наричането. Създайте Вашия собствен успех. Научете една проста техника за създаване на карма на благополучието като "наречете" себе си за просперитет и изобилие.

 

Духовен бизнес мениджмънт

Един революционен подход за успешно управление на Вашия живот и бизнес, изполвайки езотеричните закони.

Този новаторски семинар, създаден наскоро от Мастър Чоа Кок Сюи, използва един революционен подход за успех и финансово благополучие на бизнеса, давайки модерен и приятелски облик на мениджмънта.

Чрез използване на енергия и духовни закони, реализацията на плановете и проектите и цялостното осъществяване на трудовите взаимоотношения може да бъде направено по-лесно. Позитивната работна обстановка, повишава продуктивността на работниците и може да се постигне добра възвръщаемостта на инвестициите.

Чрез изполване на прости медитативни техники, се постига остър ум, увеличава се неговия капацитет за избор на прецизни решения и справяне с кртични бизнес ситуации.

Този курс ни учи също как да се справяме със ситуации, които генерират стрес на работното място, и как да се презареждаме бързо физически и умствено. Участниците получават бързи практични съвети за премахване на "стресовата и напрягащата енергия".

Повишаването на духовните възможности на човек се проявява в сила, увереност, яснота на целите и динамизъм за справяне с бизнес ситуациите. Тези техники могат да се използват като мост между мениджърския състав и работещите, за развитие на здрави взаимоотношения и усилване на ефективността и продуктивността на работата.

Този семинар е практичен и много добре структуриран. Макар, че в сърцевината си учението е базирано на древни духовни и езотерични принципи, неговият стегнат, новаторски и ефективен подход към корпоративното управление е идеален и напълно актуален за съвременния свят.

Този семинар е подходящ за:

 • Собственици на малък и среден бизнес
 • Корпоративни мениджъри и администратори
 • Предприемачи
 • Директори
 • Хора, стартиращи накакъв бизнес
 • Всички интересуващи се от мениджмън

На този курс ще научите:

 • Как да увеличите успеха в бизнеса и печалбите, използвайки езотеричните закони
 • Как да управлявате стреса с доказани дихателни и медитативни техники
 • Бързи и лесни техники за физическо и умствено презареждане
 • Как да развиете ясен и остър ум чрез медитации
 • Как да създадете продуктивна, ефикасна и хармонична бизнес/работна среда
 • Как да бъдете добри мениджъри
 • Как да подобрите професионалните и междуличностните си взаимоотношения
 • Управление, използващо седемте лъча (седемте човешките прототипи и стремежи)

... И много, много повече

 

Фън Шуй

Праничен Фън Шуи е изкуството на овладяване на енергията от околната среда. 

Той помага да се изследват енергиите от различни посоки и формации и как те влияят на Вашето здраве, богатство и духовност. 
Част от нещата, които ще научите на този семинар: 

o       Научете се да отваряте правилните части на вашия дом и офис, за да дадете възможност на свежата енергия на просперитета да влезе

o       Научете към каква посока трябва да бъдете обърнати по време на бизнес преговори за оптимизиране на вашите шансове за постигане на успех

o       Правилната позиция на леглото ще помогне на брачния Ви живот да бъда по-щастлив и пълноценен

o       Ускорете духовното си развитие чрез медитация в правилната посока

o       Правилната посока и позиция на бюрото на Вашето дете ще засили неговия интелект и концентрация

o       Научете тайните на просперитета в кухнята

 

 

Скритите учения на Хиндуизма

Този семинар е за всеки, който иска да знае повече за Хиндуизма и да оцени богатството на тази религия. 

Хиндуизмът е третата най-голяма религия в света. Има около 900 милиона последователи. 

Хиндите вярват в универсалната душа, Бог наречен Брахман. 

Присъстват и други божества като Кришна, Шива, Рама и Дурга.

Част от нещата, които ще научите на този семинар:

 

Защо Ганеша има глава на слон?

Маймуна ли е бил Хануман?

Защо индийските божества са със синя кожа?

Какво е значението на Пауновото перо?

Придобийте по-дълбоки познания за скрития смисъл зад ученията и практиките на Хиндуизма

 

Супербрейн йога

Мастър Чоа Кок Сюи е автор на 19 книги, които се разпространяват в 72 страни, като някои от тях са преведени на 27 езика. Той ни подарява тази техника отличаваща се с разбираемост и простота. Създадена в древността от индийските риши (мъдреци), изопачена с времето и спасена от забравата с помощта на Мастър Чоа и неговия екип, тази техника е бърз, лесен и безлекарствен метод за повишаване активността на мозъка. Йога за мозъка доставя „енергийно гориво”, което поддържа мозъка винаги в добра форма. Научните изследвания категорично доказват, че това древно йогийско упражнение стимулира мозъчната дейност, синхронизира лявото и дясното полукълбо на мозъка, увеличава концентрацията и способността за усвояване на нова информация. Методът широко се прилага в много учебни заведения по света за подготвяне на децата за учебния процес. Упражнението е особено полезно при състояния като Аутизъм, Аспергер, неспособност за концентрация, облекчаване при стрес, противодейства успешно на ефектите на стареенето, болестта на Алцхаймер и деменцията. Или казано на кратко влияе благоприятно върху централната и периферната нервна система. Упражнението е лесно за усвояване и изпълнение, и отнема само няколко минути.

 

На семинара ще имате възможност да се запознаете с:

o       част от научните изследвания правени досега на Йога за мозъка

o       в детайли с техниката на изпълнение на Йога за мозъка

o       и приложението и ползите от Йога за мозъка

 

 

Скритите тайни на Будизма

Този семинар Ви дава проста "пътна карта" за използване на осемте свещени пътя за подреждане на живота Ви в Божествен ред.

Част от нещата, които ще научите на този семинар: 

 

Скритите тайни на четирите благородни истини и осемте пътя, предадени ни от Лорд Буда

Различните нива на Истината, четирите основни причини за страданието и техните мощни решения

и много други